Evropský pohár Švýcarsko: je čas přepsat historii

Publié le 4 Juin 2016

Ačkoli FIFA a sídle UEFA ve Švýcarsku, ale švýcarský tým v evropském fotbalu je obtížné, aby se stal mocnou silou. V evropské historii mistrovství, švýcarský tým dosáhl finále třikrát, ale nemohl uniknout skupinové fázi třikrát zastavit rozpaky. Tentokrát vojenská expanze mistrovství Evropy, to je ten správný čas přepsat historii Švýcarska Fotbalové dresy Levný 2016/17 na www.fotbalcz.com.

I přes špatnou situaci na evropském šampionátu, ale Světového poháru zájezdu švýcarský tým má nějaké světlé skvrny, z jiného úhlu dokázal, že "Evropa není snadný hry." Švýcarský tým sedmkrát kvalifikovat pro finále Světového poháru, nejlepší skóre ze čtvrtfinále. Na Světovém poháru před dvěma lety v Brazílii, tento "nejslabší semena" v trenér Ottmar Hitzfeld píská, breakout úspěch z týmu Francie, Ekvádoru, Hondurasu dovnitř. Knockout kole, švýcarský tým utrpěl jsou zaměřeny na výhru Argentina. Obě strany tvrdě pracovali na 120 minut, argentinský tým spoléhá na Di Maria branku v prodloužení na konec další fáze, míč ztracen v švýcarský tým také získal respekt fanoušků po celém světě.

Ve srovnání se situací před dvěma lety, Mistrovství Evropy celková změna v tomto malém švýcarském družstva, a to navzdory včetně Leo Burnett, včetně zkušeného brankáře fade, ale tam jsou také lisovací mládež mladý objevit. Současný evropský šampionát kvalifikační fáze, švýcarský tým 7-3 za England skóre řez.Fotbalové Dresy Švýcarsko Euro 2016 levně je velmi módní.

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article