Hráč Barcelony Douglas Santos byl zapomenut

Publié le 28 Juillet 2017

Barca, aby hráči posílili tým, je nutné prodat některé hráče, kteří nejsou v plánu, aby získali převodní prostředky. Mezi hráči uvedenými na převáděcím seznamu nejvíce pravděpodobně odešel Douglas Santos. Dosud je brazilský obránce jediným hráčem v týmu Barca, který nebyl v předsezóně. Každou hru z předsezónního zápasu, Ernesto Valverde, bude uprostřed přestávky do týmu, aby udělal velkou plochu nahrazení, ale Douglas Santos nedostal ani jednu minutu hraní času, což dokazuje, že Barca nová Shuai se o něj nezajímá vůbec. Kontrast fanoušků nadšení pro Levné fotbalové dresy je vysoká. V našem obchodě máme spoustu kvalitních produktů na výběr, ačkoli je cena relativně levnější, ale kvalita je spolehlivá.

Ve hře proti Manchesteru United, Douglas Santos nedokázal hrát a seděl na lavičce 90 minut. Podle zpráv z médií vypadá, že Douglas Santos nemá žádný znepokojený výraz, zřejmě proto, že již ví, že jeho nová sezona nebude schopna zůstat v Barce, takže byl psychologicky připraven. Douglas Santos má velmi dobré vztahy s Neymarem, ale to nezaručuje, že zůstane v týmu Barca. Ve skutečnosti jak hráč, tak klub Barca doufají co nejdříve o dobrou nabídku, nicméně kvalitní Fotbalové Dresy Barcelona také potřebuje dobrou nabídku. Náš internetový obchod nabízí dobrou volbu pro fotbalové fanoušky, lze je zakoupit jako suvenýry. Nyní pouze Benfica vyjádřil zájem o Douglas Santos.

Douglas Santos zůstane v týmu, dokud smlouva o převodu nebo půjčce nebude účinná a bude mu těžké získat šanci a čas hrát znovu. Ernesto Valverde dal Douglas Santos úplně vyloučen z plánu, Semedo se připojil k Barce, než Dahl také zotavil, Douglas Santos je nyní v Barce je nadbytečná osoba. I když je tomu tak, ale v Idratherbekiting.com je relevantní zboží stále populární, což naznačuje, že ho mnoho lidí podporuje. Pokud se vám líbí, můžete také vstoupit do našeho obchodu k nákupu, tam je také možnost využívat bezplatné doručení.

Hrac-Barcelony-Douglas-Santos-byl-zapomenut

Rédigé par Levné fotbalové dresy,Fotbalové Dresy Barcelona,Idratherbekiting.com

Publié dans #Levné fotbalové dresy, #Fotbalové Dresy Barcelona, #Idratherbekiting.com

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article