Messi bude zřejmě Návrat do Argentinská fotbalová reprezentace

Publié le 22 Août 2016

Uvolněte konfety, fronty Pharrell je šťastný a připravte se radostně kopat kolem balónky. Lionel Messi nosí Koupit Dres Argentina 2016 údajně řekl trenér Edgardo Bauza, že by rád, aby i nadále hrát za fotbalové reprezentace Argentiny přes jeho ohlášené rezignaci po drtivé ztráty v Copa America finále. Věděli jsme, že jste nemohli část s námi přesto ale proč jsi, aby se nám prosit, Messi? Vyrobili jsme Hashtagy pro vás. No jo, ty jsi zpátky a že to, co jsme chtěli, takže jsme rádi a odpustí.

A můžete si koupit Dětské Fotbalové Dresy podporovat to! Rozhodnutí bylo údajně vyjádřil po telefonu dnes po očekávaném rozhovoru osobně mezi Messi a Bauza, včera, který se zaměřil na sport a la albiceleste v širším slova smyslu. To vše bude vyrobený úředník v příštích hodinách, kdy je 2018 World Cup seznam propuštěn.

Je tu další důvod se domnívat, že La Pulga opět navléknou číslo 10 dres a pomoci tomu, aby na Uruguaye a Venezuely v nadcházejících hrách v září. Lionel Messi otec posílal Instagram foto zmíněného dres stojí sám bytí koupala v záři reflektorů s zajímavou titulkem "Qué Linda que es !!" Linda opravdu, že by se měla ještě více, když visí na Messi sám.

Rédigé par detskefotbalovedresy

Publié dans #Dětské Fotbalové Dresy, #Koupit Dres Argentina 2016

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article