Tam kde by Barcelona skončit v Premier League

Publié le 24 Août 2016

Jsme na prahu Premier League je pravděpodobně nejvíce konkurenceschopnou sezonu, s asi 8 týmy, které mají šanci na titul. Logika velí, že tým s nejtalentovanějších družstvo, a hloubkou družstva by vyhrál titul. Nicméně, Arsene Wenger jen řekl, že protože téměř každý tým dostal silnější, její možné upustit velký počet bodů pro každý tým. Co to ve skutečnosti znamená, že konzistence, ne neuvěřitelný talent, může být tajný recept na výhru Premier League v této sezoně a koupit Barcelona Venkovní dres 2016/17.

jsme viděli ukázku té minulé sezóně stejně. Leicester nejsou v žádném případě nejsilnější mužstvo v lize - možná ani top 10, ale důsledně dostali dobré výsledky, a tak vyhrál ligu. Mezitím, Chelsea, pravděpodobně nejtalentovanější četa v lize skončil desátý, protože klesla body proti příliš mnoho týmů v dolní polovině tabulky.

Nyní otázka zní: kde by Barcelona úprava v případě, že hráli v Premier League? Barcelona jdou do sezony s oběma logických věcí, které mají - neuvěřitelné talent a úžasnou hloubku čety. Ale Bar? A také mají něco, co většina ostatních Premier League týmy dělají ne, a to je neuvěřitelné konzistence. Chtěli byste koupit Fotbalové Dresy Dětské pro vaše děti?

Rédigé par detskefotbalovedresy

Publié dans #Fotbalové Dresy Dětské

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article