Kde koupit Dětský fotbalový dres Dortmund

Publié le 7 Janvier 2017

Thomas Tuchel muži zdálo se, že trpí jinou porážku po artjoms rudņevs dal hostitelé vedení domácích, ale jejich hvězda útočník byl po ruce, aby ušetřit point.Buy fotbalových dresů v našem internetovém obchodě se sportovními potřebami. K dispozici na objednávku Fotbalové Dresy pro Děti online ještě dnes u silných obchodů.

 

Marco Reus zaznamenal dramatické zranění-time ekvalizér zachránit 1-1 remíza pro Borussia Dortmund proti Koln v sobotním střetnutí Bundesligy na RheinEnergieStadion.

Domácí strana se zdála být na své cestě k vítězství díky prvnímu Bundesliga branku artjoms rudņevs ze dne sezóny - bývalé Hamburg muž zlomil kachnu s jemnou hlavičkou v 28. minute.Buy levných fotbalových dresů z idratherbekiting.com.

 

Anthony Modeste, nejlepším střelcem Koln, pak minul pozlacení hranami šanci, aby se 2-0 brzy v druhé polovině roku.

 

A to se ukázalo nákladné, když Reus obrátil Adrian Ramos "pomáhat pozdě zachránit bod za Dortmundu, zatímco Koln bídu se zhoršily, když byl Salih Ozcan vyloučen za druhý možný prohřešek v závěrečných fázích. Všechny Dětský fotbalový dres Dortmund na jednom místě. Snadno prohlížet a nakupovat své týmy fotbal kit.

Rédigé par detskefotbalovedresy

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article